Datum
10/01/2023

Nu het definitieve ontwerp klaar is kunnen we de omgevingsvergunning aanvragen, die nodig is om de werken te kunnen uitvoeren. Daar komt een openbaar onderzoek bij kijken.

Hier krijgen jullie als buurtbewoners opnieuw de kans om opmerkingen te formuleren over het project. Je kan de plannen tijdens de openingsuren digitaal inkijken in de OostCampus in Oostkamp en en het Huis van de Bruggeling in Brugge of digitaal op de website van het omgevingsloket
Op woensdag 25 januari 2023 van 14 tot 20 uur nodigen De Vlaamse Waterweg nv, Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, de stad Brugge en de gemeente Oostkamp je alvast uit om deze plannen toe te lichten en jouw vragen te beantwoorden in het Parochiaal Centrum Steenbrugge (Baron Ruzettelaan 296, Assebroek). Het openbaar onderzoek en de infomarkt gaan alleen over de uiteindelijke plannen van het project zelf, dus niet over de periode van de werken en de hinder.

De buurtbewoners kregen begin januari een infofolder en -brief van De Vlaamse Waterweg nv in de bus. Daarin staat dat het onderzoek loopt van 10 januari tot 10 februari. Deze data kloppen niet. 
Het openbaar onderzoek zal lopen vanaf 24 januari 2023 tot en met 22 februari 2023.

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.