Datum
30/01/2019

Bij een nieuw jaar en een nieuwe website hoort een gloednieuw infomagazine! 

Ontdek alles over Seine Schelde Vlaanderen

In het jaarlijkse infomagazine van Seine Schelde Vlaanderen blikken we terug op het afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar. Ook laten we onze collega’s en partners aan het woord over dit ambitieuze binnenvaartproject. Het infomagazine vind je terug bij onze publicaties.

Interessante interviews

In de eerste editie vertelt Filip Boelaert, secretaris-generaal van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, over de ambities van de Europese Unie en het project Seine Schelde. Ook Chris Danckaerts, de drijvende kracht achter De Vlaamse Waterweg nv, vertelt over zijn visie en toekomstige plannen. Projectingenieur Bart Callaert neemt je dan weer een dagje mee op de werf in Harelbeke. Verder kom je alles te weten over rivierherstel met Annick De Winter, adjunct-projectleider Seine Schelde Vlaanderen, en Leen Coorevits, projectmedewerker Omgeving Seine Schelde Vlaanderen.

We laten ook echte ambassadeurs van onze waterwegen aan het woord. Ontdek waarom Rik Debaere van recyclagebedrijf Galloo kiest voor de waterweg, wat de mooiste realisatie is van Lieven Vantieghem, oud-burgemeester van Avelgem en waarom Jean-Pierre Deven van café De Fagot in Ingelmunster enthousiast is over de nieuwe Centrumbrug.

Exclusieve content

Naast alle informatie in het magazine kan je onze projecten ook echt beleven via leuke, leerijke filmpjes. Je kan onder andere een exclusieve blik op de Leiewerken in Harelbeke werpen of de opening van de Leieboorden in Kortrijk herbeleven. Ook Filip Boelaert laat je kennismaken met zijn eigen werkomgeving.

En omdat iedereen mee vaart bij Seine Schelde Vlaanderen vind je misschien wel jouw 'waterkiekje' met #seineschelde in ons magazine terug!

Veel leesplezier!

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.