Datum
29/05/2020

Het is zover: onze fotowedstrijd zit erop! Na twee maanden lang jullie mooiste foto’s van de binnenvaart te hebben mogen ontvangen, richten we de laatste wekelijkse #FotovandeWeek-spotlight vandaag op Jelle Soens. Hij bezorgde ons dit imposante beeld van de boeg van een binnenvaartschip. Bedankt, Jelle!

© Jelle Soens
© Jelle Soens

Nog grotere schepen kunnen nu nog niet overal vlot voorbijvaren. Sommige vaarwegen zijn te smal, bepaalde bruggen zijn of waren te laag … Daarom streeft het project Seine Schelde Vlaanderen naar een beter toegankelijke binnenvaartinfrastructuur van bij ons tot in Parijs. Want door meer goederen te vervoeren via het water, verminderen we de hoeveelheid transporten op de weg. Een win-winsituatie voor economie en milieu.

Graag willen we iedereen bedanken die via #seineschelde zijn of haar foto’s deelde op onze Facebook, Twitter en Instagram. Het was een plezier om de binnenvaart te zien door jullie lens! Benieuwd wie we kiezen als maandwinnaar van mei? Die aankondiging volgt volgende week. Hou deze pagina dus zeker nog even in de gaten om te ontdekken wie in de prijzen valt …

Zit je met een vraag?

Misschien vind je het antwoord wel terug bij onze veelgestelde vragen. Zo niet dan kan je ons altijd jouw vraag doorsturen of naar een van onze activiteiten komen om meer info te krijgen.