Informatiemarkt over Leiewerken op 30 september in Jeugdcentrum TSAS in Harelbeke

-

In het voorjaar van 2014 starten indrukwekkende werkzaamheden die Harelbeke grondig zullen veranderen. De bestaande sluis en stuw worden vernieuwd, de huidige bruggen worden aangepakt en het Moleneiland wordt een aantrekkelijke groenzone met vistrap. Begin 2014 wordt ter voorbereiding van het project al een deel van de Bloemmolens afgebroken, de werken zelf starten in het voorjaar. Het hele project zal eind 2016 afgerond zijn.

Op 30 september vindt een informatiemarkt plaats van 14 tot 20uur in Jeugdcentrum TSAS in de Twee-Bruggenstraat 30. Om het uur geven medewerkers van W&Z en Stad Harelbeke een korte presentatie over de geplande werkzaamheden. Voordien en nadien kan je de plannen inkijken en is o.a. een projectingenieur van W&Z aanwezig om vragen te beantwoorden.

De werken worden ook voorgesteld in een speciale informatiekrant die alle inwoners van Harelbeke en een deel van de inwoners van Kuurne hebben ontvangen. Die informatiekrant is ook een uitnodiging voor de informatiemarkt. Iedereen die meer over de werken wil vernemen is welkom.